CAPTION

caption nagellak

                                                     Caption Polish, de nieuwe manier van nagels lakken

 

Caption Nagellak is een lacQ3 nagellak die je in enkele minuten op de nagels aanbrengt, en de hardheid geeft van een gel. Bij de Caption heb je geen uv tunnellamp of led lamp nodig, deze nagellak droogt aan de lucht, en blijft 9 dagen prachtig van kleur.

De nagellak heeft een hoge pigmentatie gehalte waardoor het al in een laag goed dekt. Ook is het weer makkelijk te verwijderen met een gewone nagellak remover, dus geen vijl werk meer !!

De Caption nagellak lijn bestaat uit 60 kleuren in 18 effect kleuren.

kleuren caption

Hoe werkt de Caption nagellak ?

Caption nagellak lacQ3 wordt in 3 stappen aangebracht.

  • We beginnen met het aanbrengen van de Caption base coat op de natuurlijke nagel, deze base coat zorgt ervoor dat de natuurlijke nagel binnen 2 maanden sterker wordt, en dat de kleurpigment van de nagellak niet in de natuurlijke nagel gaat zitten.
  • Dan kunnen we een kleur naar keuze ( 60 verschillende kleuren) aanbrengen, door de hoge pigmentatie is 1 laag voldoende voor een goede dekking, bij lichtere kleuren adviseren we een tweede laag aan te brengen.
  • Vervolgens maken we een keuze uit de top coat hoogglans of mat, deze zorgt ervoor dat de kleur nagellak beschermt wordt, en zo langer meegaat.

Wat maakt de Caption Nagellak zo bijzonder ?

De nagellak is vrij van DBP ( tolueen,formaldehyde en dibutylftalaat ), dit zijn de 3 meest giftige stoffen die voorkomen in veel andere nagellakken. Ook heeft deze lak het voordeel dat hiervoor geen lamp nodig hebt, en dus makkelijk en snel aan te brengen is en wel tot 9 dagen prima blijft zitten, en makkelijk te verwijderen is met een nagellak remover

caption nagellak dag 1

Caption nagellak dag 1

 

 

Hier is de caption nagellak net aangebracht, de kleur Bite your Tongue , een prachtige rode kleur, met de caption top coat hoogglans.

 

 

 

 

 

caption nagellak na 5 dagen

Caption nagellak na 5 dagen

 

 

Dit is een foto van de nagels na 5 dagen, nog steeds prachtig van kleur zonder beschadigingen.

 

 

 

 

 

Caption nagellak na 10 dagen

Caption nagellak na 10 dagen

 

 

Het resultaat na 10 dagen de Caption nagellak te hebben gedragen.

 

 

 

 

 

Nu is de Caption met een nieuwe techniek op de markt gekomen, de Conversion techniek, Door de Conversion basecoat en topcoat te gerbuiken behoud de Caption Polish wel 3 weken lang !!! Deze techniek is wel een lamp bij nodig voor uitharding.