NAIL ART

nail art

Nail Art

Nail art is een ander woord van “kunst op de nagels”.Je kunt op verschillende manieren de nagels versieren, zowel de natuurlijke nagels als de kunstnagels, je kunt de nailart bijvoorbeeld combineren met nagellak, gel of acryl, en combinaties maken van verschillende kleuren.

Nagelstickers

nail art stickers halloween

Halloween Nagelstickers

nail art stickers

De verschillende nail art producten die er zoal zijn is voornamelijk de nagel sticker, deze zijn makkelijk te plaatsen en geeft een prachtig resultaat op de nagels en zijn ook weer makkelijk te verwijderen.
De stickers zijn te verkrijgen in verschillende afbeeldingen, met vlinders, bloemen, dieren, animatie of ook speciaal voor de feestdagen, zoals Kerstmis, Pasen en Halloween.

Maak prachtige kerstnagels bij U zelf of de klanten.

Glitter Poeder

Nail Art glitter poeder

Glitterpoeder met shapes

Nail Art glitterpoeders

Glitterpoeder

Glitter poeder is een veel gebruikt product op het gebied van nail art, dit komt omdat je er heel veel mogelijkheden mee hebt, zoals het te mengen in de acrylpoeder of in de gel, of puur op de nagels.

Glitter poeder is er in heel veel verschillende kleuren, in gewone glitter en glitter gecombineerd met shapes maar je kunt het natuurlijk ook zelf mengen met andere nail art producten.

Droog Bloemen

nail art bloemen

Droog bloemen

Nail art droogbloemen

Verschillende droog bloemen

Droogbloemen zijn echte bloemen, en kunnen in de acryl of gel gelegd worden of gewoon in de topcoat.

Je hebt ze in bloemen, blaadjes, in grote en kleine bloemen en verschillende kleuren.

Hier vindt u een filmpje hoe je de droog bloemen op de juiste manier plaatst.

 

Velvet

Nail Art Velvet zijde poeder

Velvet poeder voor zijde nagels

Velvet ook wel flocking poeder genoemd is een prachtig product, je maakt van de nagel een zijde zachte nagel.

Om de Velvet nagels te maken, ofwel fluwelen nagels, begin je eerst met een nagellak in de gewenste kleur.
Het beste kun je de nagellak in twee lagen aanbrengen voor een goede dekking, bij de laatste laag van de nagellak zorg je ervoor dat de nagellak goed nat is om de fluweel poeder over de nagel te strooien.
Zorg ervoor dat er een bakje of een papiertje onder ligt om de overige velvet op te vangen die er naast valt om die daarna weer terug in het potje te doen, zo gaat er zo min mogelijk verloren.
Na het in poederen van de nagel, de overtollige velvet poeder verwijderen met een stofkwast, zorg er wel voor dat de nagellak goed droog is, anders verwijder je de nagellak, en kun je weer opnieuw beginnen.

De nagel NIET aflakken met een sealer op een topcoat.